Whatsapp 👩🏻‍💻 06 11197670 post@somethingilse.nl

Maar hoe werkt dat dan?

Je hebt je teksten kant en klaar, in een tekstdocument…Ready to publish! Toch?
Je hebt misschien al afbeeldingen gevonden of zelf gemaakt die je er bij wilt gebruiken.
Je hebt misschien al een plaatje in je hoofd met hoe je graag wilt dat het er uit gaat zien. Inclusief logo, je huisstijl etc..een tof boek met een coole uitstraling die jouw missie en visie vertegenwoordigd!

Oke! En dan?

Het enige wat je hoeft te doen is je tekstdocument te overhandigen..los te laten! 😉
We hebben natuurlijk eerst contact over je ideeën, je geeft aan welke lettertypes en kleurcodes je gebruikt en dan ga ik aan de slag! Binnen een paar dagen ontvang je de eerste ‘proef’ van het eerste hoofdstuk. En don’t worry.. Vaak komen er dan nog wat veranderingen in de tekst naar voren, prima, dat is zo aangepast! Nieuwsgierig?
Kijk in mijn portfolio en download een voorbeeld uit mijn portfolio.

Succes!

Bestel het superdikke werk- notitie- inspiratie- & DIY eBook- doeBoek en start met jouw eBook!

Wil jij leren hoe je zelf jouw eBook schrijft en maakt? In dit uitgebreide inspiratie werkboek leg ik je alles uit! In 5 uitgebreide stappen behandel ik alle in's en outs over het schrijven en vormgeven van een eBook, het maken van een gratis weggever of digitale werkboeken voor bijvoorbeeld een online programma. Ik leg uit waarom een goed eBook ontwerp waardevol is voor jouw onderneming. Hoe je je eigen huisstijl creëert èn hoe je deze verwerkt in je eBook (denk aan kleur, afbeeldingen en lettertypes). Hoe je er voor zorgt dat jouw ontwerp een unieke look & feel krijgt, op zo'n manier dat je dit voor ieder ander ontwerp weer opnieuw kan gebruiken.

ebook inspiratieboek