Whatsapp 👩🏻‍💻 06 11197670 post@somethingilse.nl

Aanbod

Digitaal vormgeven/Grafisch ontwerp is een breed begrip :-)! Het biedt zoveel mogelijkheden en ik vind heel veel leuk om te doen dus geen enkele vraag is raar. Om mijn aanbod zo duidelijk en makkelijk mogelijk te maken heb ik mijn aanbod in categoriën opgedeeld. Ebook & Werkboekvormgeving & huisstijlontwerp.

Klik voor meer info op de categorie waar jij meer over wil weten en/of waar je meer van wilt zien. Wil je gelijk weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke wens? Stuur me gerust een berichtje!

Wil je met mij samenwerken? Kijk bij mijn tarieven of vraag een offerte. Heb je een paar kleine vraag en/of een vast budget? Misschien is mijn strippenkaart een idee? Wanneer we veel samenwerken behoort een maandfactuur ook tot de mogelijkheden.

 

Ebook vormgeving & Lesmodules/werkboeken

‘Huisstijl’ ontwerp
& Stationary

Tarieven  ebook-, boek- of werkboeken

Prijzen zijn excl. BTW

Heb je een tof idee en wil je graag samenwerken? Dan bied ik je in eerste instantie mijn strippenkaart aan.
Om je een beetje een idee te geven laat ik je hieronder zien welke opdrachten onder welke strippenkaart kunnen vallen.

Een vooraf bepaald aantal uren voor één prijs zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Hebben we nog niet eerder samengewerkt of heb je een hele andere vraag? Laat het me gerust weten en stuur me een berichtje!
Kennen we elkaar nog niet? Dan vind ik het wel zo leuk dat we dat eerst regelen! 🙂 Ik ben benieuwd naar wie je bent, je krijgt een indruk van wat ik voor je kan betekenen
èn we  bespreken je wensen en mogelijkheden.
Klikt het na onze kennismaking en kunnen we iets voor elkaar betekenen? Dan laat ik je weten wanneer ik jouw opdracht in kan plannen en wat ik daarvoor nodig heb. Natuurlijk kun je me ook eerst een bericht sturen.

Do You want Something Ilse?

Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw ideeën en wensen. Laat je ze weten?