Whatsapp 👩🏻‍💻 06 11197670 post@somethingilse.nl

Hoe maak je gratis en snel je eigen Ebook cover?

Een 3d afbeelding noem je een mock up. Online zijn diverse gratis en/of betaalbare mock ups te vinden. Google maar eens naar bijvoorbeeld free Mock up. Je ziet vele vooreelden verschijnen waar je wel een Mock up van kunt maken! Super leuk! De Mock Ups zijn wel vaak alleen met Photoshop of Illustrator te ‘bewerken’.

Heb jij een cool vormgegeven ebook gemaakt en wil je deze presenteren op je website, je Facebook, Instagram of ….
Op deze website maak je gratis en voor niks best een gave mock up van je ebookcover. Download je eindresultaat als PNG bestand en Voila! Lastig? Nee hoor! Super easy, ik doe het je voor in het filmpje hieronder.

Upload je afbeelding eventueel nog in Canva om je afbeelding nog verder up te pimpen. Ook in Powerpoint is het mogelijk je Mock – up te maken, als je bijvoorbeeld een staande versie wil en geen geld wilt uitgeven voor een betaalde versie en of niet in het bezit bent van Photoshop.

Ben je geïnteresseerd hoe dit werkt? Stuur me een berichtje en ik geef je toegang tot mijn video daarover.
Voor de gratis versie, zie hier;
https://www.myecovermaker.com/ecover-design

Succes!

Bestel het superdikke werk- notitie- inspiratie- & DIY eBook- doeBoek en start met jouw eBook!

Wil jij leren hoe je zelf jouw eBook schrijft en maakt? In dit uitgebreide inspiratie werkboek leg ik je alles uit! In 5 uitgebreide stappen behandel ik alle in's en outs over het schrijven en vormgeven van een eBook, het maken van een gratis weggever of digitale werkboeken voor bijvoorbeeld een online programma. Ik leg uit waarom een goed eBook ontwerp waardevol is voor jouw onderneming. Hoe je je eigen huisstijl creëert èn hoe je deze verwerkt in je eBook (denk aan kleur, afbeeldingen en lettertypes). Hoe je er voor zorgt dat jouw ontwerp een unieke look & feel krijgt, op zo'n manier dat je dit voor ieder ander ontwerp weer opnieuw kan gebruiken.

ebook inspiratieboek