Whatsapp 👩🏻‍💻 06 11197670 post@somethingilse.nl

Een eBook als gratis weggever

Een eBook als gratis weggever op je website aanbieden is een toffe tool om online meer klanten en/of geïnteresseerden naar je toe te trekken, maar het werken aan je eBook helpt je ook om meer om nog meer vorm te geven aan de unieke look & feel van jouw onderneming.

Ik ervaar zelf dat wanneer je zelf je eBook of weggever kan maken, dat een enorme boost aan creativiteit en inspiratie geeft. Je focus wordt steeds scherper en het wordt steeds leuker om te doen waar je goed in bent en dat ook te vertalen naar (de inhoud) van je eBook en de uitstraling van jouw bedrijf.

Wanneer je door hebt welke elementen het belangrijkst zijn bij het vormgeven van je eigen huisstijl (branding) zet je ze steeds makkelijker in voor volgende (ontwerp)projecten en hoef je dit niet aan iemand anders te vragen omdat je het veel leuker gaat vinden om zelf vorm te geven aan je ideeën.

Want, wanneer je een idee hebt, wil je dit het liefst ook zo snel mogelijk uitvoeren, toch? En, als je niet goed weet waar je moet beginnen, zul je altijd zien dat je creativiteit en/of zin plots verdwenen is. Je laat het weer even zitten, en denkt dat het komt door gebrek aan creativiteit of omdat je denkt dat je geen geduld hebt met het werken met een computer of een bepaald programma. En dan dient het volgende idee zich weer aan en wordt het een behoorlijk zooitje in je hoofd aan creatieve ideeën die niet uitgevoerd worden. Herkenbaar? Excuus als ik voor mezelf spreek ;-).

Wanneer ik in opdracht werk krijg ik het meeste wat ik nodig heb op een presenteerblaadje aangereikt. Ik kan dan niet wachten om aan de slag te gaan omdat de eerste stappen al zo duidelijk zijn. Deze, en de stappen die volgen komen allemaal aan bod in mijn online programma: Start met jouw eBook. Zo kun jij ook lekker snel van start gaan voor jouw geweldige weggever.

Bestel het superdikke werk- notitie- inspiratie- & DIY eBook- doeBoek en start met jouw eBook!

Wil jij leren hoe je zelf jouw eBook schrijft en maakt? In dit uitgebreide inspiratie werkboek leg ik je alles uit! In 5 uitgebreide stappen behandel ik alle in's en outs over het schrijven en vormgeven van een eBook, het maken van een gratis weggever of digitale werkboeken voor bijvoorbeeld een online programma. Ik leg uit waarom een goed eBook ontwerp waardevol is voor jouw onderneming. Hoe je je eigen huisstijl creëert èn hoe je deze verwerkt in je eBook (denk aan kleur, afbeeldingen en lettertypes). Hoe je er voor zorgt dat jouw ontwerp een unieke look & feel krijgt, op zo'n manier dat je dit voor ieder ander ontwerp weer opnieuw kan gebruiken.

ebook inspiratieboek