Whatsapp 👩🏻‍💻 06 11197670 post@somethingilse.nl

Huisstijl ontwerp

 

Waar kan je mij voor inschakelen?

Ik werk iedere dag met professionele grafisch ontwerp programma’s. Vormgeven en vooral ook leren op het gebied van illustreren, video en audio, fotografie èn animatie vind ik het allerleukst.

Wil je een huisstijlontwerp, een logo of je eigen ansichtkaarten? Wil je valentijnskaarten versturen naar al je klanten, een bedankkaart, een kerstkaart of een kortingskaartontwerp. Heb je een toffe planner in gedachten, menukaartjes, visitekaartjes, een kaartspel of wil je pennen laten bedrukken? Ben je op zoek naar een mooie flyer voor de beurs waar je staat? Gave banner er bij? Kom maar op! Ik denk graag met je mee.

Ik word er iedere keer weer blij van mee te mogen denken met opdrachtgevers en werken aan allerlei verschillende huisstijlontwerpen & ideeën die voorbij komen. Van digitale tot fysieke/drukwerk producten.

Hoe leuk is het jouw onderneming, logo of product steeds groter, herkenbaarder en uitgebreider (online & offline) te zien groeien!

Heb jij een simpele vraag, bijvoorbeeld omdat je een afbeelding wil bewerken of je logo transparant aan de achterkant maken dan ben je ook van harte welkom.

Strippenkaart
Voor huisstijlontwerp-opdrachten kun je een strippenkaart bij me aanschaffen! Vooraf bepalen we hoe lang ik denk er mee bezig te zijn en welke strippenkaart daar voor in aanmerking kan komen. De verschillende strippenkaarten en de prijzen vind je onder aan deze pagina. De uren houd ik digitaal bij maar je ontvangt wel een echte strippenkaart per post!

Drukwerk
Ik lever jouw bestanden drukwerkproof af zodat je het zelf kan versturen naar jouw favoriete printshop! Ook kan ik dit voor je regelen. Ik werk met verschillende online en offline drukkers. Afhankelijk van het product en jouw wensen zoeken we samen de beste uit, Qua prijs en kwaliteit!

Heb jij een eigen printshop of drukker in de buurt maar wil je wel dat ik het contact onderhoudt? Prima, dan overleg ik met jouw drukker.

Hieronder zie je de meeste recente producten die ik heb gemaakt voor opdrachtgevers. Wil je nog meer zien, check dan mijn uitgebreide portfolio hier.

Huisstijlontwerp
Waar kun je allemaal aan denken? Ik som er een aantal huisstijl ontwerpvoorbeelden voor je op waar ik al (ruime) ervaring mee heb:

Visitekaartjes, Flyers, Ansichtkaarten (Bekijk die van mij in de shop!), Banners, stickers, notitieboeken, notitieblokken, ringband of multomap, ringband planner of werkbladen, pennen, kaarten met goud opdruk, keycords, tshirts, schriften, certificaten, mokken.

Maar ik maak ook:
Mock-ups (een 3d plaatje van je product).
Een intro voor je podcast (muziek)
montage van je video
Logo video-intro
Persoonlijke instastories
Gifjes (voor o.a. je instastories)
Social media afbeeldingen
Social media headers
Ik bewerk icoontjes of afbeeldingen die ik omzet naar jouw huisstijl.
Photoshop bewerkingen.

 

Staat jouw wens er al tussen? Stuur me een bericht en dan spreken we snel af om te bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen! Ik kan niet wachten om jouw ideeën te horen!

Laat je hieronder alvast inspireren door allerlei voorbeelden van recente opdrachten!

 

Let’s Make Something Else!

Nieuw!

Gepersonaliseerde gifjes voor (bijvoorbeeld) jouw instagram stories!

Onlangs opgeleverd…

Logo & Beeldmerk ontwerp

Brenda van Denter – Slim Health

Body Mind Health

Centrum voor Kinderwens – Annerieke Laar

Eveline Ruitenberg – Kinderen Beter Begrijpen

Applogo BoP software

Psychologiepraktijk Stad van de Zon

Opvoeden met lol  – Suzanne Stikvoort

Patries Post – Intermittend fasting

Marjan van Brakel

Seitske Deinum

Ursula Hamelink – Lifestyle creator

Nine star Ki Kids – Nadine Melenhorst

Visitekaartjes

Striktly Beauty – Manon Guis

Certificaten

Marjella Bloo en Martine Bökkers
www.geboorteinkaart.nl

Logo & Beeldmerk

De 6 G’s – Anneke Hemmen
Bewuste Noorderlingen

Store Passion

Heidi Diepeveen- Bureau Wijs

Blog by Isa

Comlink – Arco Schalk

Ursula Hamelink – Lifestyle creator

Nine star Ki – Nadine Melenhorst

Nine star Ki Kids – Nadine Melenhorst

Strippenkaart

Een strippenkaart voor kleine of grote klusjes, or something like that :-).

Speciaal voor nieuwe opdrachtgevers of een opdracht met vast budget! Op deze kaart stempelen we  ‘digitaal ‘ de tijd af dat ik met jouw opdracht bezig ben, dit kan al vanaf 15 minuten. Er is een strippenkaart van 2,5 uur, 5 uur en 10 uur.
De stempelkaart is minimaal 3 maanden tot een jaar geldig!

Do You want Something Ilse?

Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw ideeën en wensen. Laat je ze weten?