Wie is Something Ilse?

Gek op en blij worden van grafisch ontwerp & digitaal vormgeven. Ik vind het de grootste uitdaging om op onderzoek te gaan, mezelf te leren te creëren op het gebied van illustreren, fotograferen en ontwerpen. Dit te mogen delen met een netwerk is waar Something Ilse over gaat. Voor de ideale klant visueel maken van kleine en grote wensen en dan samen tot een ideaal eindproduct komen is waar ik mijn positieve Flow van krijg.

Mijn naam is Ilse. Sinds april 2016 ben ik freelance vormgever. Ik heb van mijn hobby in een korte tijd een echte job kunnen maken. Begin 2017 was het mijn droom om full time ‘Something Ilse’ te kunnen zijn. Tot die tijd had ik ook een ontzettend leuke job op de coolste Buiten Schoolse Opvang, de Jottum! Club. Sinds oktober 2017 is mijn droom werkelijkheid geworden en werk ik 100 procent in mijn eigen bedrijf!

I begin with an idea and then it becomes something else.

Pablo Picasso

 


Spelen met lettertypes, kleurtjes & mooie afbeeldingen is wat ik het allerliefst doe! Ik word er blij van! Vooral ‘photoshoppen’  en ontwerpen in diverse beeldprogramma’s vind ik het leukst. Daarnaast leer ik steeds meer over wordpress & het vormgeven van websites, Ik voel me soms als een kind zo blij hoe je met techniek en vormgeving kan toveren op een website!

De computer, fotografie en digitale gadgets hebben altijd mijn grote interesse gehad. Ik heb geen opleiding op dit gebied maar met eindeloos geduld en uitproberen van vele programma’s lukt het ook! Tegenwoordig is youtube één grote leeromgeving en…een beetje handigheid en creativiteit is wel nodig natuurlijk! Sinds 2016 werk ik ook samen aan opdrachten met Rosanne Raubun en haar team in combinatie met het (online) programma Design Your Dream ‘maak jouw droomwebsite in drie maanden! (www.designyourdream.nl)

 

Ik ben heel nieuwsgierig naar je ideeën en wensen! Laat je me ze snel weten?

15 + 3 =

Volg je mij al op facebook?

14 hours ago

Something Ilse

When life gives you lemons, make lemonade #🍋🍋 #🍹 Wow, al drie weken niet achter een computer gezeten, het lijkt wel een #laptopdetox 😄Heb ik er last van of mis ik het? Een klein beetje, maar mijn IPad en ik worden steeds betere vriendjes, want die mocht wel mee!😍 Als ik net vakantie heb zie of krijg ik vooral veel ideeën voor opdrachtgevers. Maar hoe langer mijn laptop dicht is en ik er niet aan herinnerd wordt komt mijn eigen zin en inspiratie in tekenen, fröbelen en spelen met kleur weer helemaal tot bloei. Ik raak geïnspireerd door het reizen, alle kleur, etiketten, streetart, shops, menukaarten en affiches, en dan moet ik het toch net anders vastleggen dan de één miljoen foto’s die ik maak 📸😅💙. De kleuren voor deze illustratie zag ik bijvoorbeeld op een Fanta Lemon flesje, ik moest gelijk aan deze quote denken en kon het niet laten deze illustratie te maken op mijn IPad en gelijk wat te oefenen in de app #procreate 🥰 Lang leve de ferryboot ⛴ en het vliegtuig ✈️#timeflieswhenyourehavingfun #iktekendeookweernieuwegrieksegifjes #typesomethingilse #ennuthuisvasthouden ... See MoreSee Less

View on Facebook