Whatsapp 👩🏻‍💻 06 11197670 post@somethingilse.nl

Wie is Something Ilse?

Gek op en blij worden van grafisch ontwerp & digitaal vormgeven. Ik vind het de grootste uitdaging om op onderzoek te gaan, mezelf te leren te creëren op het gebied van illustreren, fotograferen en ontwerpen. Dit te mogen delen met een netwerk is waar Something Ilse over gaat. Voor de ideale klant visueel maken van kleine en grote wensen en dan samen tot een ideaal eindproduct komen is waar ik mijn positieve Flow van krijg.

Mijn naam is Ilse. Sinds april 2016 ben ik freelance vormgever. Ik heb van mijn hobby in een korte tijd een echte job kunnen maken. Begin 2017 was het mijn droom om full time ‘Something Ilse’ te kunnen zijn. Tot die tijd had ik ook een ontzettend leuke job op de coolste Buiten Schoolse Opvang, de Jottum! Club. Sinds oktober 2017 is mijn droom werkelijkheid geworden en werk ik 100 procent in mijn eigen bedrijf!

 


Spelen met lettertypes, kleurtjes & mooie afbeeldingen is wat ik het allerliefst doe! Ik word er blij van! Vooral ‘photoshoppen’  en ontwerpen in diverse beeldprogramma’s vind ik het leukst. Daarnaast leer ik steeds meer over wordpress & het vormgeven van websites, Ik voel me soms als een kind zo blij hoe je met techniek en vormgeving kan toveren op een website!

De computer, fotografie en digitale gadgets hebben altijd mijn grote interesse gehad. Ik heb geen opleiding op dit gebied maar met eindeloos geduld en uitproberen van vele programma’s lukt het ook! Tegenwoordig is youtube één grote leeromgeving en…een beetje handigheid en creativiteit is wel nodig natuurlijk! Sinds 2016 werk ik ook samen aan opdrachten met Rosanne Raubun en haar team in combinatie met het (online) programma Design Your Dream ‘maak jouw droomwebsite in drie maanden! (www.designyourdream.nl)

 

I begin with an idea and then it becomes something else.

Pablo Picasso

Do you want something else?

Ben jij nieuwsgierig, creatief, vernieuwend, een sparringpartner, eerlijk, enthousiast en en op zoek naar een vormgever die jouw  product of website een gaaf ontwerp kan geven? Heb jij duizend ideeën in je hoofd maar heb je geen tijd om het creatief op papier te krijgen, weet je niet hoe, heb je niet de juiste programma’s of is tekst en inhoud meer jouw ding en besteed je de rest liever uit?

 

Het vormgeven en ontwerpen van eBooks, werkboeken en websites voor bijzondere & ondernemende vrouwen met met een duidelijke creatieve missie en visie (of nog niet :-)) vind ik een super leuk job!

Ook werk ik graag met je samen aan je huisstijl of logo, ontwerp ik jouw eigen dag-, week- of jaarplanner, je visitekaartje, uitnodiging of flyer. Maar ik geef ook vorm aan module werkbladen voor in je academie, je ‘gratis weggever’, printables, freebies, facebookcovers of een 3d plaatje van je ebook en/of andere ‘mock ups’. Allemaal in je eigen huisstijl of… We maken er een variant op.  

Neem snel een kijkje bij mijn laatste opdrachten en opdrachtgevers!

Je hebt geen geduld om te lang achter de computer te zitten?
Je hebt een heleboel plannen en het plaatje zit wel in je hoofd maar hoe visualiseer je  dat digitaal?
Je wilt het wel graag zelf doen maar het kost je zoveel tijd?
Je wilt het graag samen doen maar de tijd of het geduld om er voor te gaan zitten ontbreekt?
Je wilt het wel graag zelf doen maar je weet niet hoe en het wordt niet zo mooi?
De computer doet niet wat jij wilt…

You’ll name it, I’ll try to make it!

    Ik vind geen enkele vraag raar of vervelend, vind je geen prijsopgave bij mijn aanbod?
Stuur me gerust een berichtje met je vraag!

Do You want Something Ilse?

Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw ideeën en wensen. Laat je ze weten?

Volg je mij al op facebook?

2 days ago

Something Ilse

Deze toffe werkboeken maakte ik voor Daphne Hoogendoorn en Manon Ende van het Complimentenspel!
Heb jij of werk jij al met deze kaartenset? Supertof! Morgen start de Complimenten 5 daagse, doe gratis mee! Je geeft je op via: www.complimentenspel.nl/5daagse
Het leukste van werkboeken maken is dat je een uitgebreide preview hebt, dusseh, ik weet dat het gaaf en waardevol wordt!😅🥰Morgen barst de Complimenten 5-daagse BOOST los!

Geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven via deze link;
www.complimentenspel.nl/5daagse

In deze vijf dagen gaan we je volop inspireren op het gebied van complimenten.

Je krijgt een persoonlijke positieve boost en ervaart écht de kracht van complimenten.

Vijf dagen met video's en prachtige werkboeken geïllustreerd door Ilse van Something Ilse, mooie quotes en gave WINACTIES. En dat vijf dagen! 🤛

Je wordt verrast, je gaat je verwonderen en merkt na deze vijf dagen echt een verschil in hoe jij omgaat met het geven en ontvangen van complimenten.

We gaan je maximaal inspireren, op een leuke en ontspannen wijze.
We starten morgen al......
Ben jij erbij? Leuk!
www.complimentenspel.nl/5daagse
... See MoreSee Less

View on Facebook

Jouw eBook van Schets naar Schitterend!

Ontvang gratis mijn design tips, tools & trics!

Yeah! Je hebt de Tips, Tools & Trics succesvol aangevraagd! Check je email voor de downloadpagina, veel plezier ermee!

Open chat
1
👩🏻‍💻 Whatsapp me voor meer info❣️
Hoi! 🙋 Something Ilse hier! Heb je een vraag en/of kom je er niet uit? Stuur me gerust een berichtje!💙
Powered by