Whatsapp 👩🏻‍💻 06 11197670 post@somethingilse.nl

Wie is Something Ilse?

Gek op en blij worden van grafisch ontwerp & digitaal vormgeven. Ik vind het de grootste uitdaging om op onderzoek te gaan, mezelf te leren te creëren op het gebied van illustreren, fotograferen en ontwerpen. Dit te mogen delen met een netwerk is waar Something Ilse over gaat. Voor de ideale klant visueel maken van kleine en grote wensen en dan samen tot een ideaal eindproduct komen is waar ik mijn positieve Flow van krijg.

Mijn naam is Ilse. Sinds april 2016 ben ik freelance vormgever. Ik heb van mijn hobby in een korte tijd een echte job kunnen maken. Begin 2017 was het mijn droom om full time ‘Something Ilse’ te kunnen zijn. Tot die tijd had ik ook een ontzettend leuke job op de coolste Buiten Schoolse Opvang, de Jottum! Club. Sinds oktober 2017 is mijn droom werkelijkheid geworden en werk ik 100 procent in mijn eigen bedrijf!

 


Spelen met lettertypes, kleurtjes & mooie afbeeldingen is wat ik het allerliefst doe! Ik word er blij van! Vooral ‘photoshoppen’  en ontwerpen in diverse beeldprogramma’s vind ik het leukst. Daarnaast leer ik steeds meer over wordpress & het vormgeven van websites, Ik voel me soms als een kind zo blij hoe je met techniek en vormgeving kan toveren op een website!

De computer, fotografie en digitale gadgets hebben altijd mijn grote interesse gehad. Ik heb geen opleiding op dit gebied maar met eindeloos geduld en uitproberen van vele programma’s lukt het ook! Tegenwoordig is youtube één grote leeromgeving en…een beetje handigheid en creativiteit is wel nodig natuurlijk! Sinds 2016 werk ik ook samen aan opdrachten met Rosanne Raubun en haar team in combinatie met het (online) programma Design Your Dream ‘maak jouw droomwebsite in drie maanden! (www.designyourdream.nl)

 

I begin with an idea and then it becomes something else.

Pablo Picasso

Do you want something else?

Ben jij nieuwsgierig, creatief, vernieuwend, een sparringpartner, eerlijk, enthousiast en en op zoek naar een vormgever die jouw  product of website een gaaf ontwerp kan geven? Heb jij duizend ideeën in je hoofd maar heb je geen tijd om het creatief op papier te krijgen, weet je niet hoe, heb je niet de juiste programma’s of is tekst en inhoud meer jouw ding en besteed je de rest liever uit?

 

Het vormgeven en ontwerpen van eBooks, werkboeken en websites voor bijzondere & ondernemende vrouwen met met een duidelijke creatieve missie en visie (of nog niet :-)) vind ik een super leuk job!

Ook werk ik graag met je samen aan je huisstijl of logo, ontwerp ik jouw eigen dag-, week- of jaarplanner, je visitekaartje, uitnodiging of flyer. Maar ik geef ook vorm aan module werkbladen voor in je academie, je ‘gratis weggever’, printables, freebies, facebookcovers of een 3d plaatje van je ebook en/of andere ‘mock ups’. Allemaal in je eigen huisstijl of… We maken er een variant op.  

Neem snel een kijkje bij mijn laatste opdrachten en opdrachtgevers!

Je hebt geen geduld om te lang achter de computer te zitten?
Je hebt een heleboel plannen en het plaatje zit wel in je hoofd maar hoe visualiseer je  dat digitaal?
Je wilt het wel graag zelf doen maar het kost je zoveel tijd?
Je wilt het graag samen doen maar de tijd of het geduld om er voor te gaan zitten ontbreekt?
Je wilt het wel graag zelf doen maar je weet niet hoe en het wordt niet zo mooi?
De computer doet niet wat jij wilt…

You’ll name it, I’ll try to make it!

    Ik vind geen enkele vraag raar of vervelend, vind je geen prijsopgave bij mijn aanbod?
Stuur me gerust een berichtje met je vraag!

Do You want Something Ilse?

Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw ideeën en wensen. Laat je ze weten?

Volg je mij al op facebook?

2 days ago

Something Ilse

Superleuk om a; deze toffe materialen van Je Geboorte In Kaart bij elkaar te zien in Mock ups 😉 . Wat een mooie en fijne job de afgelopen tijd! 😍🤩. Blij te lezen dat ze er ook in het eggie top uit zien en dat er volop mee gewerkt gaat worden!😇😊BLIJ MET EEN PAKKET IN DE BUS

Allicht hebben jullie deze week onze berichten gezien en gelezen van ons 'inpakavontuur'. Een monsterklus om 130 pakketten met liefde in te pakken en te versturen.

Maar juist de manier waarop dit door iedereen werd ontvangen, maakte het een ontzettend dankbaar werkje!

130 Geboren professionals meldden zich aan voor GIK NEXT LEVEL. Een uitbreidingsset op de kaartenset van Geboorte In Kaart om nog beter de behoeftes achter het geboortepatroon in beeld te krijgen.
Zo wordt het coachen van cliënten nog gemakkelijker.
Deze uitbreidingsset heet Behoefte In Kaart en korten we af als BIK. Van GIK naar BIK laten we maar zeggen :-).

En kijk, deze mooie materialen ontvingen zij thuis. Megatrots op het resultaat!! Met grote dank aan Gerjanne van NIEUW LEVEN Geboortefotografie en Something Ilse.

www.jegeboorteinkaart.nl
... See MoreSee Less

View on Facebook

Jouw eBook van Schets naar Schitterend!

Ontvang gratis mijn design tips, tools & trics!

Yeah! Je hebt de Tips, Tools & Trics succesvol aangevraagd! Check je email voor de downloadpagina, veel plezier ermee!

Open chat
1
👩🏻‍💻 Whatsapp me voor meer info❣️
Hoi! 🙋 Something Ilse hier! Heb je een vraag en/of kom je er niet uit? Stuur me gerust een berichtje!💙
Powered by