Jouw wensen…

Jouw informatie komt veel beter tot haar recht in een tof opgemaakt bestand.
Een tof opgemaakt bestand geeft je inspiratie om nog meer Eboeken of gratis weggevers te maken want je hebt een duidelijk format waar je tevreden over bent.

Je maakt gebruik en krijgt overzicht in diverse gratis online vormgevings tools en weet deze snel met elkaar te combineren.

Je krijgt complimenten over hoe mooi je eBook er uit ziet en dat het zo goed bij je past.

Je gaat zien hoe je je huisstijl ook in je social media posts kan gaan verwerken. Krijgt creatieve inzichten voor andere gratis weggevers.

Je leert een template te maken in Canva die je zelf opnieuw kunt vullen met nieuw tekst- en foto materiaal.

Je leert met het gratis ontwerpprogramma Canva werken (in combinatie met andere gratis online ontwerpprogramma’s)

Jouw weggever of eBook is een veel gedownload item en komt helemaal overheen met je huisstijl.

Het geeft je een creatieve boost en het kost je minder tijd om aan de slag te gaan met meerdere ontwerpen!

 

Herken je dit?

 

 

Is jouw (online) aanbod duidelijk, helder, helemaal naar je zin? Ben je klaar om aan het werk te gaan? Opdrachten binnen te halen, klanten te werven en…. Wil je je emaillijst vergroten met een aantrekkelijke weggever?

Heb je waardevolle informatie alleen staat het nu in een saai worddocument? Of loop je te rommelen in powerpoint? En wil het niet zoals jij het wilt.

Je hebt je kleuren, huisstijl en lettertypes en nu dan? Waar begin je. In welk programma?

Je hebt vormgevingsvragen of loopt tegen beperkingen aan en je hebt gelijk geen zin meer. Hoe maak ik afbeeldingen zwart/wit? Hoe maak ik de achtergrond transparant? Hoe sla ik mijn bestanden op. Waar vind ik gratis foto’s?

Weet jij soms ook niet meer waar je het moet zoeken online, ben je uitgegoogled of weet je alle termen niet om juist te zoeken?

Heb je behoefte aan feedback of een platform waar je snel je ‘hoe doe ik dit’ vragen kan stellen?

Start met het maken van jouw eigen eBook, gratis weggever of serie werkboeken.

Voor wie?

 

 

Voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in vormgeven op de computer, meer willen weten en leren hoe je tekst met een beeldbank combineert. Hoe je afbeeldingen zoekt, bewerkt en gebruikt, waar je ze vindt of laat maken en hoe je ze kan gebruiken (in je huisstijl).

Voor startende en/of ondernemende vrouwen die nieuwsgierig zijn naar ebooks van andere ondernemende vrouwen en geïnspireerd willen worden door voorbeelden, door praktische tips, tools en trics en deel willen nemen aan een netwerk met mede- creatievelingen.

Voor vrouwen die graag snel en kort willen weten ‘hoe het moet’! Hoe maak ik zo’n 3d plaatje van een e-book. Hoe zorg ik er voor dat mijn afbeelding transparant is aan de achterkant. Hoe zet ik mijn eBook op mijn website? etc..

Creatieve en inspirerende doeners die zichzelf digibeet noemen. Maar wel lol hebben in het creëren van een digitaal product.

Zelfstandige startende onderneemsters (zzp-ers) of wanneer je plannen hebt dit aan te gaan! :-).

Jij bent Virtual Assistant en krijgt steeds vaker de vraag e-books vorm te geven voor je opdrachtgever, of werkboeken (digitaal invulbaar) te maken, waar start je, wat gebruik je?

Met mijn programma ‘Start met jouw eBook’ krijg je in 5 stappen de informatie die je nodig hebt om zelf jouw eigen E-book te maken. Want, hoe bijzonder is het als jouw weggever een super gewild & gedownload document wordt? Of wanneer je je klanten een tof document kan overhandigen. Zo bijzonder dat het wordt uitgeprint, ingevuld en vooral gedeeld. Wat levert het jouw bedrijf op als dat gebeurt?

 

Imagine…

Na 5 weken zijn jouw teksten omgetoverd in een spetterend, ready to sell or give away digitaal product inclusief een 3d afbeelding van de cover!
Na deze training ……

Is jouw eBook klaar om gepubliceerd te worden.

Heb je voldoende vormgevings tips, tools & trics gekregen voor de vormgeving van je documenten en de inspiratie voor meer.

Ben je klaar om je e-maillijst uit te breiden, jouw unieke training te verkopen of een digi kijkje te geven in jouw bedrijf.

Kent Canva geen geheimen meer voor je, en heb je naar wens ook een kijkje in de professionele software gekregen. Weet je in ieder geval waar je rekening mee moet houden, bijvoorbeeld bij drukwerk.

Heb ik inspiratie en ervaring gedeeld mbt de ontwikkeling en vormgeving van weggevers van mijn opdrachtgevers,

Heb je toegang tot mijn online bibliotheek waar alle tricks, tools en tips bij elkaar verzameld zijn, mis je iets?
Ik zoek het voor je op en maak er gelijk een filmpje of tutorial van, want iedere digibib begint met 1 eBook.

Staat je gratis weggever, training, of werkboek klaar op je website of ligt het klaar om uitgeprint te worden.

Blijf je lid van de facebookgroep met alle deelnemers, een enthousiaste groep vrouwen die ook graag zelf aan de slag willen en uit willen zoeken en het daarnaast leuk vinden elkaar creatief  te inspireren in digitale vormgeving.

Goeie vormgeving maakt heel veel uit, het levert meer downloads en dus bekendheid op! Feeling! Eveline Ruitenberg

Kinderen Beter Begrijpen

Het gebruik van afbeeldingen en de lettertypes en erbij gebruikte figuren (pijlen e.d) vind ik prachtig Daphne Hoogendoorn

Stoere Start

Het geeft mijn werkboek een veel Professionelere uitstraling. Evelyn Prins

Onbeperkt Puur

Wie ben ik?

 

Hey! Ik ben Ilse! Digitaal vormgever.

Ik ben gek op digitaal vormgeven. Stoeien in indesign, illustrator of photoshop doe ik het liefst. Eindeloos verdwalen & mijn geduld op de proef stellen in videoprogramma’s. Ik word geïnspireerd door stedentripjes & reizen, tijdschriften, (woon) winkels, restaurants, cafe’s en gewoon, door mensen, door dromen, door te doen.

Ik vind het de grootste uitdaging om op onderzoek te gaan, mezelf te leren te creëren op het gebied van illustreren, fotograferen en ontwerpen. Vooral op de computer!  Dit te mogen delen met jou, met ondernemers of met creatievelingen is waar Something Ilse over gaat.

Mijn eerste opdracht in de zomer van 2015  was het eBook voor een (online) onderneemster Marjan van de Bult. Voor haar bedrijf de ‘gelukfabriek’ maakte ik  ‘De Bucketlist voor geluk’ – 80 tips voor een gelukkig leven’. Wat een feestje om te maken! Na het maken van dit E-book begreep ik pas echt de impact van wat een E-book, een gratis weggever voor een ondernemer of je bedrijf kan betekenen en wat het bereik is als je naam online verspreid wordt! Vele E-boeken later wil ik jou een inside geven in van een goed E-book! En je de de Tips, Tools en Trics bieden om zelf een eBook of werkboeken serie te maken in het gratis ontwerpprogramma Canva.

Je bent een topper Ilse. Voor Bureau 2Join heb je vooral werkboeken, ebooks en headers gemaakt voor Facebook en daar ben ik erg tevreden mee. Ook de klanten waarvoor je deze boeken en headers hebt gemaakt, zijn zeer over het eindresultaat te spreken. En ook (ook niet onbelangrijk toch…) ben je daarnaast een leuk mens en super fijn in communicatie en omgang.

Nicole van Zetten

Bureau2Join

Ik ben heel blij met mijn werkboeken. Ik gebruik ze voor mijn Money Club & Money Mastery (een on- en offline programma waarin onderneemsters leren echt goed te verdienen). Hierdoor krijgt mijn Money Club een professionelere uitstraling en wordt het meer 1 geheel, omdat alle lessen dezelfde look hebben.

Hilde Radt

Dé geldcoach voor vrouwelijke ondernemers!

Uitstraling!​ ​Ik gebruik een werkboek als​ gratis weggever en module werkboeken in online programma​. Ik vind het belangrijk dat De Stijl matcht met wat ik als bedrijf wil uitstralen​. ​ Martine de Troije

Sparkle.

Het programma!

De pilot! Club is bijna afgerond!

De eerste groep mag nooit meer weg bij de Club! 😉 In ruil voor je eerlijke feedback en toffe ideeën om deze cursus nog beter en uitgebreider te maken!  En in ruil voor mijn persoonlijke aandacht en feedback! Een overzicht…

 

Stap 1

Kick off! Ready? Set? Go!
De voorbereiding
Inhoud Onderwerp Titel.
Voorbeelden. Inspiratie.

Stap 4

The final

De Cover van je eBook
Een mock up maken van je eBook

Stap 2

The Look & Lay out

Branding. Huisstijl Vormgeving.
Afbeeldingen. Fotografie.

Stap 5

The launch

Het lanceren en verspreiden van je eBook of gratis weggever.

 

Stap 3

All about Canva!

Hoe maak je jouw eBook in Canva!
Hoe downloaden en opslaan,
digitaal en print.

The special

Alles over digitale (interactieve) invulbare werkboeken voor je online programma/academie

 

 

Bonussen!

Doran van Veenendaal

Doran geeft je een introductie op jouw positionering, jouw boodschap en authentieke branding. Waar sta jij voor, en wat is jouw hartmissie!

Lynn van der Meer

Lynn laat zien wat een salesfunnel is en hoe dit kan werken voor je wanneer je eBook in gaat zetten als marketingampagne in ActiveCampaign.

Rosanne Raubun

Rosanne laat in een video zien hoe je jouw E-book plaatst en integreert op je website met het programma mailchimp!

Marjan van de Bult

Marjan kijkt in een masterclass- webinar graag met je mee waar je nu staat in en met je bedrijf, ze houdt er van met je te sparren, te brainstormen. Kijken waar je naar toe wil en vooral je wensen, ideeën en je bedrijf een flinke boost te geven.

Marte Methorst

Een minicursus Logo & Huisstijl van Marte Methorst. Marthe is branddesigner voor vrouwelijke onderneemsters. Met Studio Marte Methorst helpt zij onderneemsters met het realiseren van hun droombedrijf en de branding die daar bij past en vanuit het hart komt. Marthe voelt feilloos aan welke uitstraling past bij de identiteit van jouw bedrijf. 

De prijs!

 

Of heb je nog vragen, twijfels? Let me know!

8 + 8 =

Wanneer kan ik starten?

De eerste ‘pilot’ ronde is gestart. Jij kan daar nog bij zijn en je invloed of inbreng is belangrijk ;-). De eerste stappen en bonussen staan inmiddels online, dus je kan direct van start met stap 1. Iedere week ontvang je een email met de volgende les. Ik verwacht in maart 2019 de Pilotronde af te sluiten en de prijs te verhogen.

Beschik ik wel over de juiste software?

Je maakt jouw eBook in het gratis ontwerp programma Canva. Verder maken we gebruik van zoveel mogelijk gratis online tools.

Wat heb ik nodig om te beginnen?

Je maakt jouw E-book in het gratis ontwerp programma Canva. Verder maken we gebruik van zoveel mogelijk gratis online tools. Ik ga (nog niet) in op teksten schrijven, wel begint stap één met een werkboek over o.a. je onderwerp &  het doel van je eBook, ik bespreek de Call to action. Het is dus niet nodig je teksten al klaar te hebben maar wanneer dat wel zo is kun je ze in stap 1 nog toetsen en aanscherpen.