Whatsapp 👩🏻‍💻 06 11197670 post@somethingilse.nl
  • loading……. 75% 75%

Uploading…..

Nog een paar dagen werken op de allerleukse BSO in Ede en dan…
Vanaf 1 oktober is het zover, ja want dan is het echt voor het eggie, eigen baas, eigenaar, directeur, full time ZZP-er, digitaal vormgever, designer….Wow! You Name it! ♥

100 % Something Ilse it is & nothing else

Was dat een makkelijke keuze? Neeeeee!
Begin dit jaar heb ik deze droom stilletjes uitgesproken en wat je in de lucht gooit…

Het voelt fijn, ik voel me trots, ik heb vertrouwen & ik kan nog steeds niet geloven in wat voor een avontuur ik ben gestapt.
Maar man….Wat een rit, met supergave lessen, toffe opdrachtgevers, lieve berichten, echte tranen, en vol energie en oprechte dankbaarheid!

Ik bezin me nog op een feestje! Een Something Ilse feestje, om 2018 als een echte girlboss in te luiden!

Kom jij dan ook?

 

Bestel het superdikke werk- notitie- inspiratie- & DIY eBook- doeBoek en start met jouw eBook!

Wil jij leren hoe je zelf jouw eBook schrijft en maakt? In dit uitgebreide inspiratie werkboek leg ik je alles uit! In 5 uitgebreide stappen behandel ik alle in's en outs over het schrijven en vormgeven van een eBook, het maken van een gratis weggever of digitale werkboeken voor bijvoorbeeld een online programma. Ik leg uit waarom een goed eBook ontwerp waardevol is voor jouw onderneming. Hoe je je eigen huisstijl creëert èn hoe je deze verwerkt in je eBook (denk aan kleur, afbeeldingen en lettertypes). Hoe je er voor zorgt dat jouw ontwerp een unieke look & feel krijgt, op zo'n manier dat je dit voor ieder ander ontwerp weer opnieuw kan gebruiken.

ebook inspiratieboek