Zin in een nieuwe website?

Maar… wil je wel graag zelf de controle houden en vooral ‘als het klaar is’ ? Zodat je alles zelf kunnen ‘bedienen’. Dus zelf je berichten plaatsen, teksten veranderen en afbeeldingen toevoegen? Dan lijkt het me tof met je samen te werken! Waarom? Ik vind het belangrijk dat wanneer jouw website klaar is, je er helemaal zelf mee verder kan werken! Want dat is het allerfijnst toch?

Ik maak WordPress websites samen met het DIVI thema (deze krijg je van mij). en ik maak jouw website in de basis. Ik geef je na afloop of tijdens het bouwen een workshop in het thema. help je met de instellingen van je (gratis) plugins, het plaatsen van widgets, maak de koppelingen met een emaillijst en socialmedia. Ik geef je advies over hoe te updaten, een back-up te maken en over hoe je goed of beter in google gevonden kan worden. Daarnaast maak je natuurlijk gebruik van mijn vormgevins ‘skills’ en deel ik deze graag met je!

Heb je naast deze basis nog specifieke (en/of technische) wensen, bijvoorbeeld specifieke (betaalde) plugins, facebookinstellingen (facebook pixel), uitgebreidde SEO Yoast, een webshop (woocommerce/Mollie), de bouw van een online leeromgeving/academie en of een specifiek afspraken of evenementen systeem. Dan bereken ik daar een extra bedrag voor of ik besteed het uit. Voor aparte vormgevingsopdrachten (bijvoorbeeld een logo, e-book, werkboek, visitekaartje o.i.d) bereken ik aparte kosten. Alles in overleg! πŸ™‚

Β Als we besluiten te gaan samenwerken maken we eerst een (skype) afspraak om te kijken of het klikt, of ik echt iets voor je kan betekenen en/of onze ideeen bij elkaar passen. Want als we iets moois willen gaan bouwen vind ik het belangrijk dat we fijn samen kunnen werken.

IIn mijn werkboek geef ik je nog meer informatie, stel ik vragen waar je rekening mee kan houden tijdens het bouwen en leg ik uit wat ik van jou verwacht….

Ja! Ik wil er meer over het maken van een website weten!
Stuur me je werkplan!

 

1 + 5 =

Ik ben heel nieuwsgierig naar je ideeΓ«n en wensen!
Laat je me ze snel weten?

7 + 8 =

Volg je mij al op facebook?

3 days ago

Something Ilse

Meer dan 20 slimmerikken gingen je al voor.. 🀩
Vandaag krijg je dit 'goedkope' aanbod voor het laatst! De (online) pilot training 'Start met jouw eBook' is ready voor het grote publiek! Wanneer jij nu nog instapt voor €49,50 krijg je nog een staartje mee van de laatste aanpassingen en verbeteringen maar heb je wel voor altijd toegang tot de Club en heb je gelijk toegang tot alle stappen.

Vanavond gaat de Shop dicht en ga ik een nieuwe ebookenweek voorbereiden! πŸ€—πŸ₯°
Daarna gaat de shop pas weer open met de nieuwe prijs!
Dus, als ik jou was...Check! πŸ’ͺ
www.somethingilse.nl/start-met-jouw-ebook/

Heb je twijfels? Let me know!
De meest gestelde vragen:

🀜 Waarom is het zo goedkoop? 🧐😚
Dat is mijn eigen onzekerheid over waardes en prijzen, maar ik voel en heb gehoord dat ik minstens (moet &) ga verdubbelen.

🀜 Ik weet al goed hoe ik met Canva moet werken, leer ik iets nieuws? πŸ”‘
Het programma is geen workshop Canva, het draait allemaal om het maken van je eBook en welke stappen daar bij komen kijken van ontwerp tot lanceren. Ik gebruik (onder andere) daar het gratis ontwerpprogramma Canva voor omdat dit een makkelijke visuele tool is. Daarnaast deel ik veel vormgeving- en huisstijl tips Γ¨n baseer ik dit op de ervaring die ik heb opgedaan bij de vormgeving van vele eBooks en werkboeken.

🀜 Een eBook staat wel in mijn planning maar ik ben nog lang niet klaar?
Geen probleem, ik laat je niet meer gaan, je blijft lid van de Club! 😜

🀜Ik heb al een eBook maar wil een werkboek maken voor mijn online programma die mijn deelnemers kunnen invullen?
Dit laat ik je (ook) uitgebreid zien in Stap 6 'de special' een special stappenplan over het maken van werkboeken / modules voor je challenge, leeromgeving of workshop.

Doe je mee?πŸ˜€πŸ’™
www.somethingilse.nl/start-met-jouw-ebook/
... See MoreSee Less

View on Facebook