Whatsapp 👩🏻‍💻 06 11197670 post@somethingilse.nl

Zin in een nieuwe website?

Start met jouw website!

Ben jij een startende ondernemer en klaar voor een (nieuwe) website? Heb je geen idee waar je moet beginnen en hoe het werkt met hosting, thema’s, wordpress etc….

Wil je wel graag zelf de controle houden, zelf mee kunnen werken en beslissen? Zodat je weet en snapt hoe alles werkt en niet voor ieder dingetje iemand in moet schakelen? Bijvoorbeeld zelf je teksten aanpassen, een bericht kunnen plaatsen, een pagina toevoegen en afbeeldingen veranderen?

Dan lijkt het me tof met je samen te werken! Waarom? Ik vind het belangrijk dat wanneer jouw website klaar is, je er helemaal zelf mee verder kan werken! Want dat is het allerfijnst toch?

Ik maak WordPress websites samen met mijn team Gea en Suzan. Het DIVI thema waar wij mee werken krijg je er gratis bij. Wij maken  jouw website in de basis. Na afloop of tijdens het bouwen kun je instromen in mijn online programma ‘Start met jouw website’.  Een (online) workshop in het thema, (plaatsen van berichten, pagina toevoegen, etc, de instellingen van je (gratis) plugins, het plaatsen van widgets, koppelingen met je emaillijst en socialmedia. We geven je advies over hoe te updaten, een back-up te maken en over hoe je goed of beter in google gevonden kan worden. Daarnaast maak je natuurlijk gebruik van mijn vormgevins ‘skills’ en deel ik deze graag met je!

Heb je naast deze basis nog specifieke (en/of technische) wensen, bijvoorbeeld specifieke (betaalde) plugins, facebookinstellingen (facebook pixel), uitgebreidde SEO Yoast, een webshop (woocommerce/Mollie), de bouw van een online leeromgeving/academie en of een specifiek afspraken of evenementen systeem. Dan berekenen we daar een strippenkaart voor. Voor aparte vormgevingsopdrachten (bijvoorbeeld een logo, eBook, werkboek, visitekaartje o.i.d) bereken ik aparte kosten. Alles in overleg! 🙂

 Als we besluiten te gaan samenwerken maken we eerst een (skype) afspraak om te kijken of het klikt, of ik echt iets voor je kan betekenen en/of onze ideeën bij elkaar passen. Want als we iets moois willen gaan bouwen vind ik het belangrijk dat we fijn samen kunnen werken.

Ik heb een werkboek gemaakt met waar ik je meer uitleg over mijn werkwijze, ook stel ik vragen waar je alvast ook over na kan denken en waar je rekening mee kan houden tijdens het maken van je website. Stuur me een berichtje dan stuur ik het werkboek naar je op!

Hieronder zie je een aantal recente websites, laat je inspireren! Benieuwd naar de kosten? Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Do You want Something Ilse?

Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw ideeën en wensen. Laat je ze weten?