Whatsapp 👩🏻‍💻 06 11197670 post@somethingilse.nl

Zin in een nieuwe website?

Start met jouw website!

Ben jij een startende ondernemer en klaar voor je eerste website? Heb je nog geen idee waar je moet beginnen en hoe dat werkt met hosting, thema etc….Maar, wil je wel graag zelf de controle houden, zelf ook kunnen mee werken, teksten aanpassen èn vooral ‘als het klaar is’ ? Zodat je weet hoe alles werkt. Dus, wil je zelf een bericht kunnen plaatsen, een tekst veranderen, pagina toevoegen en afbeeldingen plaatsen?

Dan lijkt het me tof met je samen te werken! Waarom? Ik vind het belangrijk dat wanneer jouw website klaar is, je er helemaal zelf mee verder kan werken! Want dat is het allerfijnst toch?

Ik maak WordPress websites samen met het DIVI thema (deze krijg je van mij). en ik maak jouw website in de basis. Ik geef je na afloop of tijdens het bouwen een workshop in het thema. help je met de instellingen van je (gratis) plugins, het plaatsen van widgets, maak de koppelingen met een emaillijst en socialmedia. Ik geef je advies over hoe te updaten, een back-up te maken en over hoe je goed of beter in google gevonden kan worden. Daarnaast maak je natuurlijk gebruik van mijn vormgevins ‘skills’ en deel ik deze graag met je!

Heb je naast deze basis nog specifieke (en/of technische) wensen, bijvoorbeeld specifieke (betaalde) plugins, facebookinstellingen (facebook pixel), uitgebreidde SEO Yoast, een webshop (woocommerce/Mollie), de bouw van een online leeromgeving/academie en of een specifiek afspraken of evenementen systeem. Dan bereken ik daar een extra bedrag voor of ik besteed het uit. Voor aparte vormgevingsopdrachten (bijvoorbeeld een logo, e-book, werkboek, visitekaartje o.i.d) bereken ik aparte kosten. Alles in overleg! 🙂

 Als we besluiten te gaan samenwerken maken we eerst een (skype) afspraak om te kijken of het klikt, of ik echt iets voor je kan betekenen en/of onze ideeen bij elkaar passen. Want als we iets moois willen gaan bouwen vind ik het belangrijk dat we fijn samen kunnen werken.

Ik heb een werkboek gemaakt met waar ik je meer uitleg over mijn werkwijze, ook stel ik vragen waar je alvast ook over na kan denken en waar je rekening mee kan houden tijdens het maken van je website. Na het invullen van onderstaand contactformulier kun je het werkboek direct downloaden!

In het voorjaar van 2020 start ik met een vernieuwd website-aanbod ‘Start met jouw website’. Dit aanbod is volop in ontwikkeling en jij kunt daar in mee ontwikkelen. Er zijn een paar ‘try out’ plekjes gereed!

Hieronder zie je een aantal recente websites, laat je inspireren! Benieuwd naar de kosten? Check het prijsoverzicht.

Do You want Something Ilse?

Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw ideeën en wensen. Laat je ze weten?

Volg je mij al op facebook?

2 days ago

Something Ilse

Deze toffe werkboeken maakte ik voor Daphne Hoogendoorn en Manon Ende van het Complimentenspel!
Heb jij of werk jij al met deze kaartenset? Supertof! Morgen start de Complimenten 5 daagse, doe gratis mee! Je geeft je op via: www.complimentenspel.nl/5daagse
Het leukste van werkboeken maken is dat je een uitgebreide preview hebt, dusseh, ik weet dat het gaaf en waardevol wordt!😅🥰Morgen barst de Complimenten 5-daagse BOOST los!

Geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven via deze link;
www.complimentenspel.nl/5daagse

In deze vijf dagen gaan we je volop inspireren op het gebied van complimenten.

Je krijgt een persoonlijke positieve boost en ervaart écht de kracht van complimenten.

Vijf dagen met video's en prachtige werkboeken geïllustreerd door Ilse van Something Ilse, mooie quotes en gave WINACTIES. En dat vijf dagen! 🤛

Je wordt verrast, je gaat je verwonderen en merkt na deze vijf dagen echt een verschil in hoe jij omgaat met het geven en ontvangen van complimenten.

We gaan je maximaal inspireren, op een leuke en ontspannen wijze.
We starten morgen al......
Ben jij erbij? Leuk!
www.complimentenspel.nl/5daagse
... See MoreSee Less

View on Facebook

Jouw eBook van Schets naar Schitterend!

Ontvang gratis mijn design tips, tools & trics!

Yeah! Je hebt de Tips, Tools & Trics succesvol aangevraagd! Check je email voor de downloadpagina, veel plezier ermee!

Open chat
1
👩🏻‍💻 Whatsapp me voor meer info❣️
Hoi! 🙋 Something Ilse hier! Heb je een vraag en/of kom je er niet uit? Stuur me gerust een berichtje!💙
Powered by