Zin in een nieuwe website?

Maar… wil je wel graag zelf de controle houden en vooral ‘als het klaar is’ ? Zodat je alles zelf kunnen ‘bedienen’. Dus zelf je berichten plaatsen, teksten veranderen en afbeeldingen toevoegen? Dan lijkt het me tof met je samen te werken! Waarom? Ik vind het belangrijk dat wanneer jouw website klaar is, je er helemaal zelf mee verder kan werken! Want dat is het allerfijnst toch?

Ik maak WordPress websites samen met het DIVI thema (deze krijg je van mij). en ik maak jouw website in de basis. Ik geef je na afloop of tijdens het bouwen een workshop in het thema. help je met de instellingen van je (gratis) plugins, het plaatsen van widgets, maak de koppelingen met een emaillijst en socialmedia. Ik geef je advies over hoe te updaten, een back-up te maken en over hoe je goed of beter in google gevonden kan worden. Daarnaast maak je natuurlijk gebruik van mijn vormgevins ‘skills’ en deel ik deze graag met je!

Heb je naast deze basis nog specifieke (en/of technische) wensen, bijvoorbeeld specifieke (betaalde) plugins, facebookinstellingen (facebook pixel), uitgebreidde SEO Yoast, een webshop (woocommerce/Mollie), de bouw van een online leeromgeving/academie en of een specifiek afspraken of evenementen systeem. Dan bereken ik daar een extra bedrag voor of ik besteed het uit. Voor aparte vormgevingsopdrachten (bijvoorbeeld een logo, e-book, werkboek, visitekaartje o.i.d) bereken ik aparte kosten. Alles in overleg! 🙂

 Als we besluiten te gaan samenwerken maken we eerst een (skype) afspraak om te kijken of het klikt, of ik echt iets voor je kan betekenen en/of onze ideeen bij elkaar passen. Want als we iets moois willen gaan bouwen vind ik het belangrijk dat we fijn samen kunnen werken.

IIn mijn werkboek geef ik je nog meer informatie, stel ik vragen waar je rekening mee kan houden tijdens het bouwen en leg ik uit wat ik van jou verwacht….

Ja! Ik wil er meer over het maken van een website weten!
Stuur me je werkplan!

 

10 + 13 =

Ik ben heel nieuwsgierig naar je ideeën en wensen! Laat je me ze snel weten?

9 + 10 =

Volg je mij al op facebook?

13 hours ago

Something Ilse

When life gives you lemons, make lemonade #🍋🍋 #🍹 Wow, al drie weken niet achter een computer gezeten, het lijkt wel een #laptopdetox 😄Heb ik er last van of mis ik het? Een klein beetje, maar mijn IPad en ik worden steeds betere vriendjes, want die mocht wel mee!😍 Als ik net vakantie heb zie of krijg ik vooral veel ideeën voor opdrachtgevers. Maar hoe langer mijn laptop dicht is en ik er niet aan herinnerd wordt komt mijn eigen zin en inspiratie in tekenen, fröbelen en spelen met kleur weer helemaal tot bloei. Ik raak geïnspireerd door het reizen, alle kleur, etiketten, streetart, shops, menukaarten en affiches, en dan moet ik het toch net anders vastleggen dan de één miljoen foto’s die ik maak 📸😅💙. De kleuren voor deze illustratie zag ik bijvoorbeeld op een Fanta Lemon flesje, ik moest gelijk aan deze quote denken en kon het niet laten deze illustratie te maken op mijn IPad en gelijk wat te oefenen in de app #procreate 🥰 Lang leve de ferryboot ⛴ en het vliegtuig ✈️#timeflieswhenyourehavingfun #iktekendeookweernieuwegrieksegifjes #typesomethingilse #ennuthuisvasthouden ... See MoreSee Less

View on Facebook